Венецуела Бесплатан ВПН

Имамо 2000 Венецуела Најбољи заиста бесплатан впн сервер.

ХостнамеЗемљаSSL VPNL2TP/IPSecOpenVPNSSTP VPNPPTP VPN
200.84.6.23ВенецуелаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
201.208.100.150ВенецуелаTCP:
UDP:
TCP:
UDP:
190.78.255.82ВенецуелаTCP: 1466
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1466
: vpn
: vpn
190.200.134.183ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
186.89.211.252ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
186.14.62.79ВенецуелаTCP:
UDP:
TCP:
UDP:
186.90.36.79ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
190.72.2.138ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
201.243.26.39ВенецуелаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
200.90.81.216ВенецуелаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
186.88.228.111ВенецуелаTCP: 1333
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1333
: vpn
: vpn
190.203.192.137ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
186.95.69.72ВенецуелаTCP:
UDP:
TCP:
UDP:
201.242.170.99ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
190.205.111.59ВенецуелаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
201.248.209.100ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
190.200.152.104ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
186.92.226.193ВенецуелаTCP: 1195
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1195
: vpn
: vpn
200.84.27.127ВенецуелаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
190.200.226.149ВенецуелаTCP:
UDP:
TCP:
UDP:
  • 1