Јужна Кореја Бесплатан ВПН

Имамо 2000 Јужна Кореја Најбољи заиста бесплатан впн сервер.

ХостнамеЗемљаSSL VPNL2TP/IPSecOpenVPNSSTP VPNPPTP VPN
220.74.34.185Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
121.129.128.233Јужна КорејаTCP: 1608
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1608
: vpn
: vpn
58.227.154.207Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
222.110.198.7Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
112.160.132.222Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
221.154.140.219Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
14.55.228.234Јужна КорејаTCP: 1612
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1612
: vpn
: vpn
119.193.141.55Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
121.178.253.157Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
118.34.179.236Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
59.24.240.13Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
211.226.45.243Јужна КорејаTCP: 1375
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1375
: vpn
: vpn
118.34.203.32Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
121.128.115.208Јужна КорејаTCP: 1628
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1628
: vpn
: vpn
118.34.34.16Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
211.210.248.94Јужна КорејаTCP: 1720
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1720
: vpn
: vpn
58.127.51.216Јужна КорејаTCP: 1290
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1290
: vpn
: vpn
211.211.143.2Јужна КорејаTCP: 1259
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 1259
: vpn
: vpn
221.147.247.8Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
221.152.28.92Јужна КорејаTCP: 995
UDP:
TCP:
UDP:
TCP: 995
: vpn
: vpn
  • 1